• Ново
Фиксни појас Инвалидска колица кревета HDGRNCC, Терпеливая јакна ограничења Анти -- пада, прслук безбедносних ограничења, Фиксни појас Инвалидска Колица кревета за бр?

Фиксни појас Инвалидска колица кревета HDGRNCC, Терпеливая јакна ограничења Анти -- пада, прслук безбедносних

Buyers rating:
RSD 13.51

Брой продукти

✔ Са медицинским памуком, добар сјај и мекше него обична тканина, лак за ношење, једноставан за руковање,можете да користите у кревету или инвалидским колицима, може да се пере. ✔ Се користе у раскачивании ментални пацијенти наносе бол другима и наносе бол себи, да нападају друге, а инвалидная колица пацијента снима ограничења,сметње тога да пацијент устане, падао, глидед и друге опасне. ✔ Ергономски дизајн, више разуман, више ефикасан, спречава пад и клизања, повећање подршку и безбедност. ✔ Примењује се на стадиону : пацијенти после операције, немиран старији људи, ментално болесни и друге потребе морају бити везани на стадиону.Пацијенти којима је потребно дуго чекање, треба да пусти завој једном у 2 сата и тренирати екстремитета, помаже пацијенту да се преврне. ✔ Задовољавајући сервис после продаје : имамо велико поверење у наше производе.Ако имате било каквих проблема , молимо не оклевајте да нас контактирате, хвала!За нас је велика част да вам служе.Опис Рестриктивна заштитна одећа,који је привремено контролише активности пацијента, штити безбедност пацијента, спречава продор пацијента у несрећи и обезбеђује несметан ток лечења, углавном се користи за немирни,постоперативних пацијената,немирних старијих људи, деменције,психијатријских болесника и друге потребе у одвраћању публика.Спецификација : Назив : Рестриктивна трака Материјал : памук Коришћење производа : спречити узбуђења пацијента и сл Вез Крст Пакет укључујући : 1 к Сдерживающий појас Карактеристике : 1. Анти-стретцх, лако се поквари, јаку снагу; 2. лак за ношење, једноставан за коришћење клиничко коришћење; 3. Стезање каиша може да се пере Савети : *Јер величина је чисто ручним мерењем, ако подаци имају маргину грешке од 1~3 цм, то је у реду, молим вас разумети. *Због снимања светлости и дисплеј неминовно ће бити разлика у боји.Молимо погледајте стварни производ.

Други функции

Name:
A Constraint Band
Material:
Cotton
Product use:
prevent patient agitation,etc.
Package Including:
1 x Restraint belt :
Characteristics:
1. Anti-stretch, easy to break, strong toughness; :
2. easy to wear, easy to use clinical use; :
3. Constraint belt can be washed, can be disinfected :
Tips:
*Because the size is purely manual measurement, if the data has 1~3CM error, it is normal, please understand. :
*Due to the shooting light and the display, there will inevitably be a color difference. Please refer to the actual product. :

Најбоље понуде