• Ново
Почетна Мода 3 слоја Ципела Регали, Мултифункционални Полице За Складиштење Цвет Штанд Spacesaving Купатило Коридор Метал 70.3X24.3x83 цм, Д-Ј

Почетна Мода 3 слоја Ципела Регали, Мултифункционални Полице За Складиштење Цвет Штанд Spacesaving Купатило

Buyers rating:
RSD 25.68

Брой продукти

* Модеран и издржљив Држач је израђен од квалитетног метала Метал изгледа елегантно и влагостойко Мокра обућа није проблем!. *Сталак за ципеле Чврста полица за ципеле, која држи ваш улаз и прилагођава ципеле у холу, спаваћој соби, на тераси, итд Једноставност израде : једноставна монтажа и демонтажа.Његова је такође веома лако чисти.Уштеда простора : овај јак случај за ципеле чини ципеле уредан и уредно, тако да ваше ципеле не види, а ваша соба је чист.свестраност : да ли је то подрум, спаваћа соба, дечја соба, таван или камповање, можете да га ставите где год да идете.Он је веома добро штити своје ципеле.Ова полица за ципеле израђен од издржљивог материјала конектора.То је добра полица за складиштење ципеле, погодан за ваш отварања врата, ходник, грязевой собе, спаваће собе, гардеробе Итд Ову компактан сталак за ципеле такође може сместити у угао или у ходнику.Сталак за ципеле-то је више него само чиста сталак за ципеле.Нема сумње да ову шикарную сталак за ципеле се може поставити било где у кући, на пример, у ходник, дневни боравак, гаражи, на тераси и у купатилу.Међутим, ствар се не ограничава на обућу.Ако висина у праву, такође можете да поставите на полицама књиге, торбе, цвеће, па чак и прибор за купатила.Покушајте да га његова свестраност будите сигурни да ће вас изненадити.Куповина овог уређаја ће донети већу удобност у ваш живот!спецификација : Име : сталак за ципеле Боја : црна материјал : метал Величина : 70.3 x 24.3 x 83 цм Тежина : 2500 г Стил : пени стильНа улазу : помозите организује ципеле, разбросанную на вратима.То је савршен улаз до намештаја и обуће, које напуштају пол.Ако се осећате прикладно, можете да изаберете и друге сталак за ципеле и производе за вас да изаберете из.Упућивање Садржај : 1 постоље за ципеле Датум испоруке : Долазак у року од 721 радног дана након уплате, молимо вас, будите стрпљиви, хвала вам за ваше пониманиепреимущества : 1. Димензије се мере ручно, а физика и подаци могу имати грешка 12 цм 2. Због разлике у компјутерским мониторима може бити мали јаз у боји.То је у реду, а не проблем квалитета.3. Овај производ је обуће корозију и не садржи других филмских екипа детаље.4. Када купујете, проверите да ли је ваш дом је погодан за ову поклопци сталак за ципеле.5. Постигнуто у року од 721 радног дана након куповине.Ако имате било каквих питања о процесу куповине, молимо вас, контактирајте ме на време, ја ћу одговорити на ваше информације у року од 24 сата!Желим вам срећан живот!.

Други функции

Name:
shoe rack
Colour:
Black
material:
metal
Size:
70.3 x 24.3 x 83 cm
Weight:
2500g
Style:
Nordic style
At the entrance:
help organize the shoes scattered at the door. This is the perfect entrance to the furniture and shoes that leave the floor. If you feel unsuitable, you can choose other shoe racks and products for you to choose from.
Package Contents:
1 shoe rack :
Delivery date:
Arrival within 721 working days after payment, please be patient, thank you for your understanding
Precautions:
1. Dimensions are measured by hand, and the physics and data may have an error of 12 cm. :
2. Due to the difference in computer monitors, there may be a small gap in color. This is normal, not a quality issue. :
3. This product is a shoe rack and does not contain other shooting props. :
4. When purchasing, make sure your home is suitable for this shoe rack cover. :
5. Received within 721 business days after purchase. :
If you have any questions about the purchase process, please contact me in time, I will reply to your information within 24 hours! :
I wish you a happy life! :

Најбоље понуде

Филтер управљача, 3-15/16 x 1-3/8 инча
  • Ново
Оцена производа:

Филтер управљача, 3-15/16 x 1-3/8 инча

Одржавање аутомобила и камиона.Земља производње : САД.Тежина амбалаже : 4,28 килограма.Управни елемент.Фи�

RSD 10.78
Усисивач Oreck Куест Про Vacuum Canister
  • Ново
Оцена производа:

Усисивач Oreck Куест Про Vacuum Canister

Променљиви апсорпцију вам омогућава да смањи апсорпцију за осетљиве површине, као што су завесе и орије

RSD 29.76
BACOENG 9 Термостат Вакуум камере
  • Ново
Оцена производа:

BACOENG 9 Термостат Вакуум камере

Чврста силицон структура побољшава стабилност у различитим системима грејања.Врхунски имовина антихе�

RSD 79.99