• Ново
ПИЛОТ Др. Грип 4+1 Мултифункционални Многоразовая и Телескопски перо + Оловка, Танка тачка, Црна Цев Црна/црвена/плава/Зелена Мастило, Једна оловка (36220)

ПИЛОТ Др. Грип 4+1 Мултифункционални Многоразовая и Телескопски перо + Оловка, Танка тачка, Црна Цев Црна/црвена/плава/Зелена

Buyers rating:
RSD 7.19

Брой продукти

Грип Full Black✓Др. Грип је проширена током година са појавом разних боја и стилова стабала.Грип се нуди у различитим типовима тачака и бојама стабала Класична линија Др.Ми верујемо у моћ писане речи.Колекција укључује и тренди, тако и професионални стилове за различите писане потребе и прилике.Грип 4+1 + оловка (36220)У породици Др.Грип ЦОГ скоро 2 пута више згодан него кључне брендови конкурената*. Грип 4+1-5 различитих опција писма у једном!Дизајниран за обављање сложених послова са невероватном прецизношћу, Др. Грип Brights✓Др.Грип и механичку оловку извлачење и вишекратну употребу за дуготрајну употребу и трајност.Његов циљ-да се шири срећу руку један по један невероватно мека мека искористити за пут.POWER TO THE ПЕН : Пилот производи изузетне папирна да задовољи све ваше потребе.Имамо перо, лопта, извлачење, стираемые и гел мастила оловке, маркери за беле табле и још много тога за било који стил писања.Свака пен Др.Поред тога, дрГрип се нуди у различитим типовима тачака, укључујући средњем лопта мастило 1,0 мм, танке гел мастило 0,7 мм и механички пенцил леад број 2 ХБ. Грип, призванную обезбеди врхунску удобност писма и постане решење овог проблема.*Податке о датотеци, Пилот Корпус.Захваљујући вешто уравнотеженог дебла и эргономичному меки одузимање сте већ на путу ка истинској срећи руку.Грип Pen Pilot Г2 гел мастило Refill Pilot Др. Грип гел✓Др.Вишенаменски хемијска оловка Пилот Др.У дигиталној ери, када смо стекли непосредност, али су изгубили блискост, Пилот помаже вам да лако да се изразе и да се повеже са преко писане речи.У ствари Др.Мастило и пенцил леад оловке долазе унапред утврђеним (додатне допуне продаје се засебно).Грип 4+1 је опремљен са црним, плавим, црвеним и зеленим усовершенствованными мастилом, као и механичке оловке.Грип је доступан у бочкообразных бојама, које се крећу од најзанимљивијих неонским бојама до сложених металик нијансе, до професионалног плаве, црне и сребрне. Грип Свест о раку дојке✓Др. у сваки регулатор укључује 4 различите боје кугличним лежајевима, мастила 0,7 мм (црна, плава, црвена и зелена). Грип Center of Gravity (ЦОГ) превазишао кључних конкурената у општим оценама комфор за корисника како са артритисом, тако и без њега.Грип-то је савршен универзални радни алат.Видети више Изаберите пилот бензинској станици, која је погодна за вашу Др.Он има докторат из ергономски невесомой опуштање и студирао фенг схуи нап заједно са мајсторима.Сасвим недавно, у 2012.

Други функции

Најбоље понуде