• Ново
HXHN Акваријум Декорација Дрво, Флексибилан Стил Акваријум Корал Анемон Накит (боја : зелена, величина : 50 цм)

HXHN Акваријум Декорација Дрво, Флексибилан Стил Акваријум Корал Анемон Накит (боја : зелена, величина

Buyers rating:
RSD 12.88

Брой продукти

Нетоксичен, не садржи рђа и трулеж, не утиче на ПХ вредност у резервоару.тешке и јаке, а са пьедесталом ове биљке неће бити пливају у акваријуму.биљка може не само украсити ваш акваријум, али и да обезбеди риба удобно склониште.Овај скуп акваријумских биљака различитих врста, они су различити како по боји, тако и у форми, да може да донесе различите осећања за вас и ваше рибе.може да се примени не само као декорацију акваријума, али можете да их користите у чаробној башти за прибор, који је заиста популаран у целом свету.Спецификација : Модел : Аквариумный корални анемон Decoration Color : Жута, наранџаста, плава, зелена, љубичаста, розовыйвнимание : Оригинални производ не може да сија без светлости.Светлосни ефекат ће се манифестовати у актиническом светлости .препоручујемо плава или љубичаста светлост.Материјал : силиконски Дужина : око 50 смпакет укључује : 1к Акваријум морска саса ОрнаментФеатура : 1, Израђен од лаганог,не выцветающего,трајан.Мека и погодан материјал не само да је безбедан за ваше рибе, али и да ће обогатити ваш акваријум.2, Полагање морска саса могу слободно да се одустане и да се трансформише у различите појаве које вам се допадају.3, Овај производ неће сјај само по себи, треба да одговара аквариумному светлости.Ефекат сјај ће бити боље ако он ће бити осветљена плавим или љубичастим лампе.4, Симулација флексибилне сасе-одличан украс за акваријум и акваријумских пејзажа.доносећи фантастичан пејзаж морског света за ваш акваријум.5, Облик и висину изменчивого морске сасе може регулисати течно.А затим поставите производ у акваријум.Тежина силиконске основе чува производ у усправном положају у води.Безбедан и нетоксичен за употребу како свеже, тако и у сланој води.У овом аквариумном украшавање нема ни трулеж, ни било каквих проблема са алгама.

Други функции

Model:
Aquarium Coral Anemone Decoration
Color:
Yellow, Orange, Blue, Green, Purple, Pink
Attention:
The original product cannot glow without light. The glowing effect will come out in actinic lighting .we recommend blue or purple light.
Material:
Silicone
Length:
About 50cm
Package include:
1x Aquarium Sea Anemone Ornament :
Feature:
1, Made of Lightweight,non-fading,durable. Soft and comfortable material is not only safe for your fish but also enrich your aquarium. :
2, The sea anemone strip can be freely folded and turned into various appearances you like. :
3, This product will not glow itself, you need to match with aquarium light.The glowing effect will be better if it is lighted with blue or purple color lamps. :
4, Simulation flexible anemone is great decoration for fish tank and aquarium Landscape.bringing a fantastic sea world landscape for your fish tank. :
5, The shape and height of changeable sea anemone can be adjusted freely. And then place the product in a fish tank.The weight of the silicone base will hold the product upright in the water. :
Safe and non toxic for use in both freshwater and saltwater. :
This aquarium decoration no rot or any algae problems. :

Најбоље понуде