• Ново
Боца топле воде BORDSTRACT 500ml, Торба боца топле воде руке Топления Микроталаси за топлу и хладну терапију и боца топле воде ноге (браон боје)

Боца топле воде BORDSTRACT 500ml, Торба боца топле воде руке Топления Микроталаси за топлу и хладну терапију

Buyers rating:
RSD 29.84

Брой продукти

Хот & хладно облог : Торба воде може да се попуни са око 75% топлом водом на 80℃, која се може одмах користити за топло облог или термичку терапије.Флашу са водом и може да се користи за хладне облоге, користите директно хладну воду или ставити га на неко време у фрижидер.Пре употребе обавезно оцедити вишак ваздуха из бочице.Држи вас топло у року од неколико сати : Боца и поклопац су дизајнирани за очување топлоте, да обезбеди удобност, спољна изолација око 3 сата, унутрашња изолација или изолација кревет може да се 4-8 сати.Мека покрива равномерно дистрибуира топлоту и штити вас од претераног загревања.То је идеалан за то, да загрејете кревет.Задржава топлоту и олакшање бола : Хипертермија може да ублажи бол у телу, убрзати циркулацију крви, ублажи умор и бол, који брзо може да олакша бол у телу.Ефикасно лечи бол у мишићима, менструални грчеви, током трудноће или као боца топле воде за ноге.Микроталасна грејање : Врећа за топлу воду направљена од високо квалитетног силикона, мека и издржљив, може да издржи ниску и високу температуру.Силиконски торба са топлом водом може да се загрева у микроталасној пећници са пуним хладном водом, а више пута је загреје.Савршен поклон : класична гумени грелка за кревет пружа практичне ткива, мекани на додир и топло топло.То је неопходан зимски топло алат за вас и вашу породицу.Савршен поклон за рођендан или празник за пријатеље и породицу, савршено одговара за одржавање удобности ноћи, може да се користи у канцеларији, код куће или на пословном путу.Опције су : Врста производа : Торба за топлу воду Материјал : силиконски Величина : Аппрок. 17x8 цм / 6.69 x 3.15 in Капацитет производа : 500 мл Функција : топле облоге, ледене облоге Слање листа : 1 к торба за воде 1 к торба за чување Напомена : 1. Не додајте кључалу воду директно, пожељно је додати 80°С водом и држите га на 3/4 потпуна. 2. Када се не користи, нека буде потпуно сува и правилно надутым, а затим ставите у суво хладном месту. 3. Не останите близу телу за дуго времена, да се избегне опекотина. 4. Стављајући га у микроталасној пећници, молимо вас, проверите да ли пакет је испуњен хладном или топлом водом и време загревања не би требало да прелази 3 минута, да би се избегло пуцање. 5. Ако се у току загревања дешава експанзија, одмах престаните грејање.Међутим, не укључују микроталасну одмах. 6. Деца, молимо вас да користите под надзором одрасле особе. 7. Пуњење боце топле воде појачава мирис, и то може да изазове код неких људи мучнину.Пре употребе посуду напуните боцу са топлом водом.У добро проветреним просторијама и да води у џаку да се потпуно охлади.Поновите овај процес не мање од 5 пута, и мирис је знатно смањена.

Други функции

Item Type:
Hot Water Bag
Material:
Silicone
Size:
Approx. 17 x 8cm / 6.69 x 3.15in 
Product Capacity:
500ml
Function:
Hot compress, ice compress
Package List:
1 x Water Bag :
1 x Storage Bag :
Note:
1. Do not add boiling water directly, preferably add 80°C water and keep it 3/4 full. :
2. When not in use, make it fully dry and properly inflated, and then placed in a cool dry place. :
3. Do not stay close to the body for a long time to avoid scalding. :
4. When putting it into the microwave oven, please make sure that the bag is filled with cold or warm water and the heating time should not exceed 3 minutes to avoid bursting. :
5. If expansion occurs during heating, stop heating immediately. However, don't turn on the microwave immediately. :
6. Children please use under the supervision of adults. :
7. Filling a bottle with heated water amplifies the smell and this can make some people feel queasy.Before using the bottle, filling a bottle with hot water.In well-ventilated areas, and allow the water in the bag to cool completely.Repeat this process for at least 5 times and the odor will be significantly reduced :

Најбоље понуде